. Cina CROWN Profesional Adat Eva Travel Case pikeun Era Anyar Cap Carrier Pabrik jeung Pabrik |Kasus Mahkota

Mahkota Profesional Adat Eva Travel Case pikeun Era Anyar Cap Carrier

Katerangan pondok:

Rancang Kasus Pembawa Cap Khusus anjeun pikeun Era Anyar sareng Merek Naon waé:
1, Ngahasilkeun bungkusan produk high-end anu bakal ngalegaan margin kauntungan anjeun.
2, Stellar kami, kasus quailty bakal ngajadikeun anjeun nangtung kaluar diantara sésana & narik leuwih konsumén.
3, pilihan ngaropéa kaasup jeung teu diwatesan ku: finish bahan, logo, zippers, handles, Straps, molds sareng nu sanesna.


  • MOQ:200 PCS
  • Port ékspor:Shenzhen, Guangzhou, HK atawa lianna di Cina
  • Istilah Dagang:EXW DG, FOB SZ, CIF, DDU, DDP jsb
  • Rincian produk

    OEM & ODM

    Tag produk

    Rincian produk:

    Mahkota Profesional Adat Eva Travel Case pikeun Era Anyar Cap Carrier

    Naha kasus EVA adat janten langkung populer di pasar?salaku thermoal kabentuk kasus Eva (Étiléna Vinyl asétat) ciri anu unik, interior busa dijieun, Ieu nawiskeun panyalindungan hadé pikeun eusi kasus.Kasus EVA Ringan, tapi kuat, awét sareng kaku, kasusna henteu ngan ukur katingali saé tapi nawiskeun panyalindungan anu saé pikeun anu aya di jero.

    TINGGALKEUN PILIHANCAPSDitangtayungan:TheHat Cap Carriernyaetapanyalindungan tinggi, hampangwaterproof, dustproof, spill-bukti, sarta shockproof.

    UKURAN UNIVERSAL Pikeun Ampir Sakur Topi: Ukuran pangatur topi premium kami12.6x9.25x5.5inci sarta dirancang pikeun nyocogkeun rupa-rupa topi jeung caps comfortably.Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun topi baseball, Laser Tumuwuh Rambut Hat, sareng seueur deui

    DIRANCANG Pikeun iinditan EFFORTLESS

    Sampurna Pas 2-4 Caps Baseball.

    Solusi Kasus Adat

    Dirancang.Didamel.Dihaturkeun

    Pedaran Produksi

    Ngaran Produk: Era Anyar Cap Carrier
    Model No.: DGCC--CC-6104
    Ukuran: Luar: 300 * 250 * 125mm Batin: 290 * 240 * 115mm Ukuran Sakur Bisa Custom
    Bahan: Spandex (Lain Surface) + EVA (Awak) + Spandex (Lining) Tiasa Custom
    warna: Beureum (Sakur kelir séjén bisa custom ku rék)
    Struktur jero: Saku bersih / Baki EVA Dicetak / Selapkeun Busa Pra-potong / Selapkeun Busa CNC (Custom)
    Pilihan Logo: Embossed, Debossed, Percetakan, Patch karét, Tag Metal, Puller seleting, cecekelan jsb
    MOQ: 500 PCS
    Sampel anu aya: $10 ~ $20,, sanggeus urutan tempat tiasa refunds
    Sampel custom: Alat, Muatan Kapang
    Aplikasi: Cap, Baseball Cap, Topi, jeung Travel jsb
    Fitur: Pelindung Tinggi, Ringan sareng Awét pisan, Waterproof sareng Shockproof
    Istilah pamayaran: Biaya sampel: 100% sateuacanna;Produksi Bulk: 50% deposit sareng 50% sateuacan kiriman
    Waktos prosés: 7-15 poé pikeun sampel;30-40 poé pikeun produksi masal
    Bungkusan: Karton Normal + Kantong Opp (Tiasa kotak kertas sareng leungeun baju khusus)
    Catetan: Produk ngan ukur pikeun nunjukkeun tujuan, hubungi kami pikeun langkung rinci sareng kasus khusus

  • saméméhna:
  • Teras:

  • 图片2图片3图片3

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami